Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/leaderbg/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/leaderbg/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Отпечатване - Защо да си купим таблет?

Forum LEADER Computers

LEADER Съвети и препоръки => Как да направим правилният избор за покупка на ... => Темата е започната от: printstream в февруари 02, 2012, 12:40:47Титла: Защо да си купим таблет?
Публикувано от: printstream в февруари 02, 2012, 12:40:47
Taблетите навлизат в компютърният свят като буря. Те са последната мода, която Ви дава възможност за достъп до интернет, е-майл, видео чат и възможност за заснемане на снимки и видео в движение. Тези мултимедийни устройства са направени да бъдат преносими, с малки размери бляскав дизайн. Те Ви дават и лесен контрол на функциите чрез touchscreen или писалка.  

Не зависими дали си студент, бизнесмен или просто обичаш технологиите, таблета има нещо за теб. Най-добрите устройства разполагат с чувствителен екран, които бързо възприема всяка ваша команда. Може да си водите бележки, изпращате бележки, да създавате документи или презентации където и когато си поискате. С вградената камера може да направите снимка в подходящият момент или дори да комуникирате чрез видео чат със всеки по света.  

Таблет: За какво да гледаме

Когато трябва да решите, кои таблет е най-подходящ за Вас, помислете малко за какво ще го използвате. Някои от таблетите предлагат повече забавни функции и екран с голяма резолюция, възможност за видео чат и повишени графични възможности. Други включват възможност за множество задачи, дълъг живот на батерията, както и множество входове и начина за достъп до интернет.

Ето и критериите според които може да изберете най-подходящият таблет за Вас.  

Характеристики
Тук ще разглеждаме главните функции на един таблет. Музикален плейър, възможност за видео чат, камера, GPS и дори вграден eReader са характеристики които ще намерите в няколко от топ моделите. Операционната система също трябва да се изследва за да се разбере сложността на интерфейса и навигацията в менютата.  

Hardware Хардуер

Хардуера е много важна част от Вашите компютърни устройства, и е важно да знаете какво е достъпно за Вас. Когато избирате таблет, трябва да се погледне процесора и да се уверите, че той може да Ви предостави скоростта от която имате нужда. Важно е да се знае и количеството памет. Особено ако имате намерение да съхранявате вашата колекция от музика, снимки и видео.

Дисплей

Дисплеят прави това устройство уникално сравнявайки го с другите комуникационни устройства. Задължителен е бързо реагираш touchscreen, в комбинация с голяма резолюция на дисплея, особено за гледане на снимки , филми и дори игри. Малкият размер е първостепенно за добър таблет. И въпреки, че определено искате изтънчен дизайн, трябва да решите дали искате по-голям дисплей или по-преносим продукт.    

 Лесен за употреба

За да стане един таблен световноизвестен той трябва да бъде лесен за употреба. Някои продукти имат вградена стойка, която задържа продукта за по-лесна употреба. Други предлагат химикалка за лесна навигация, особено ако не искате да използвате пръстите си през цялото време. Но най-важно е таблета да остане лесен за употреба така, че дори новак да не изпитва трудности.

  

Ако комбинираме всички тези елементи заедно ще получим съвършеното електронно устройство, което ви дава достъп до това което искате когато го поискате. Изберете подходящият за Вас тук: http://leader.vratza.com/bg/tableti1/


Титла: Re:Защо да си купим таблет?
Публикувано от: Николай Александров в февруари 03, 2012, 12:29:07
Браво! Много добра тема си направил, толкова е добра че обмислям варианта и аз да си взема един таблет   ;)